returnari

Prin intermediul platformei electronice www.Polaroideyewear.ro sunt comercializate doar produse ce apartin brand-ului POLAROID, un brand premium parte a diviziei SAFILO S.p.A. Settima Strada, 15 35129 Padova (Italy). Astfel, iti putem garanta calitatea produselor pe care le cumperi online de la www.polaroideyewear.ro.

Conform legilor in vigoare, ai dreptul de a renunta la achizitionarea produselor in termen de 14 zile lucratoare de la cumparare.

Daca produsul cumparat nu este ceea ce ti-ai dorit, nu iti place, nu e conform cu prezentarea de pe site sau pur si simplu te-ai razgandit, il poti returna pentru a fi schimbat cu un altul sau pentru returnarea valorii intr-un interval de timp de 14 zile lucratoare de la data achizitiei.

Iti cerem doar ca produsele returnate sa fie in starea in care le-ai primit, fara urme ale utilizarii si in ambalajul original.

IMPORTANT: Daca produsul nu este in aceleasi conditii ca in momentul livrarii acesta nu poate fi returnat.

Daca ai nelamuriri sau intrebari, iti stam la dispozitie la telefon 0334.809.941 sau pe email la office@polaroideyewear.ro.

PROCEDURA DE RETUR

Daca vrei sa returnezi un produs, trimite un e-mail la office@polaroideyewear.ro cu subiectul returnare produs si urmatoarele informatii:
- numele tau
- nr comenzii
- intervalul orar in care poate fi ridicat coletul ( de ex: 10:00 - 10:30)
- adresa de unde poate fi ridicat coletul ( nu e obligatoriu sa fie adresa ta de acasa, poate fi si adresa de la servici)
- tipul coletului - bag sau box - greutate + dimensiuni (lungime, latime, inaltime)
- IMPORTANT: trebuie sa ne precizezi si daca vrei sa-l schimbi cu un alt model de produs sau vrei doar banii inapoi ( citeste sectiunea IMPORTANT de mai jos).

Dupa procesarea cererii tale de retur vei primi un e-mail cu documentele de transport pe care trebuie sa le printezi si sa le inmanezi curierului TNT. Acesta se va prezenta la adresa specificata in intervalul orar specificat si va prelua coletul, returnandu-l catre noi, COSTUL returnarii incasat de curier fiind de 30 RON. Acest cost se va deduce din valoarea sumei de returnat (de ex. daca ai cumparat un produs de 100 RON, dar vrei sa-l returnezi si sa primesti banii inapoi, iti vom returna 100 - 30 adica 70 RON).

IMPORTANT

1. In cazul in care vrei sa-l schimbi cu un alt model de produs, vei primi un e-mail de la office@polaroideyewear.ro cu un cod de discount care va reduce urmatoarea ta comanda cu valoarea sumei de returnat (suma de returnat reprezinta valoarea produsului din care este scazuta valoarea transportului tur - retur de 30 lei aferenta schimbului). Produsul returnat trebuie sa fie in starea de nou, nefolosit cu toate accesoriile si etichetale primite . Tot ce trebuie sa faci in continuare este sa comanzi din nou produsl dorit si sa introduci codul de reducere la finalizarea comenzii. Noul produs iti va fi livrat in 24-48 de ore.

2. In cazul in care doresti banii inapoi trebuie sa ne comunici in e-mail nr de cont ( IBAN ) al cardului tau, banca + numele complet al titularului si iti vom transfera contravaloarea produslui returnat in cont in termen de 30 de zile.