POLAROID PLD 7018/N/S M9 BLACK

Fii primul care evaluează acest produs.

Disponibilitate: În stoc

Preţ normal: 274,00 RON

Preţ special: 210,98 RON

SAU

Prezentare scurtă

Un model de ochelari de soare Polaroid confortabili, pentru barbati și femei sunt sportivi, ușori și rezistenți la impact, sunt accesoriul perfect pentru alergare de-a lungul tarmului sau pentru mersul cu bicicleta pe dealuri. Cu forma lor tip “wraparound”, au lentile polarizate, ce sunt foarte durabile și rezistente la zgarieturi. Insertiile speciale de cauciuc pe zona nasului și a bratelor accentuează ramele din policarbonat, oferind o potrivire antiderapanta pentru o deplină libertate de miscare.

Ochelari POLAROID PLD 7018/N/S 807 68 M9 BLACK
-Lentila polarizata UltraSight IX 9 straturi
-Filtru categoria 3
-100% protectie UV400
– rama plastic
Ochelari recomandati pentru alergat, ciclism, sport
Colectia: Polaroid Sport

Accesorii incluse:
– Polaroid standard case – port ochelari
– Polaroid cleaning cloth – laveta de sters ochelari

Dimensiuni : latime lentila:64 mm
Punte nazala:15 mm
Lungime brat:130 mm

Viziune

Viziune fara reflexii. Filtrele aliniate vertical in lentilele polarizate blocheaza reflexiile, astfel incat sa puteti vedea mai clar si mai confortabil doar lumina verticala utila.

Culori adevarate
Lentilele polarizate Polaroid nu doar intuneca vederea, ci blocheaza de fapt reflexiile. in acest fel, perceptia dvs. de culoare este corecta si vedeti totul intr-o claritate perfecta.

Protectie
Ochelarii de soare Polaroid ofera 100% protectie UV400 si depasesc in mod constant toate standardele internationale de siguranta pentru protectia impotriva radiatiei UVA, UVB si UVC.

POLAROID PLD 7018/N/S M9 BLACK

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • POLAROID PLD 7018/N/S M9 BLACK

Detalii

Un model de ochelari de soare Polaroid confortabili, pentru barbati și femei sunt sportivi, ușori și rezistenți la impact, sunt accesoriul perfect pentru alergare de-a lungul tarmului sau pentru mersul cu bicicleta pe dealuri. Cu forma lor tip “wraparound”, au lentile polarizate, ce sunt foarte durabile și rezistente la zgarieturi. Insertiile speciale de cauciuc pe zona nasului și a bratelor accentuează ramele din policarbonat, oferind o potrivire antiderapanta pentru o deplină libertate de miscare. Ochelari POLAROID PLD 7018/N/S 807 68 M9 BLACK -Lentila polarizata UltraSight IX 9 straturi -Filtru categoria 3 -100% protectie UV400 – rama plastic Ochelari recomandati pentru alergat, ciclism, sport Colectia: Polaroid Sport Accesorii incluse: – Polaroid standard case – port ochelari – Polaroid cleaning cloth – laveta de sters ochelari Dimensiuni : latime lentila:64 mm Punte nazala:15 mm Lungime brat:130 mm Viziune Viziune fara reflexii. Filtrele aliniate vertical in lentilele polarizate blocheaza reflexiile, astfel incat sa puteti vedea mai clar si mai confortabil doar lumina verticala utila. Culori adevarate Lentilele polarizate Polaroid nu doar intuneca vederea, ci blocheaza de fapt reflexiile. in acest fel, perceptia dvs. de culoare este corecta si vedeti totul intr-o claritate perfecta. Protectie Ochelarii de soare Polaroid ofera 100% protectie UV400 si depasesc in mod constant toate standardele internationale de siguranta pentru protectia impotriva radiatiei UVA, UVB si UVC.

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.