cum platesc

Plata produselor comandate online pe www.polaroideyewear.ro poate fi facuta in mai multe moduri: la livrare - ramburs, online - prin card bancar, sau prin transfer bancar, iar livrarea se face prin intermediul firmei de curierat TNT Express.

PLATA RAMBURS
Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid. Folosind aceasta metoda de plata, adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare astfel ca nu poti trimite un cadou direct altei persoane.

ONLINE / CARD BANCAR
Procesarea comenzilor prin card bancar se efectuaza de catre serviciul international MONEYBOOKERS in deplina siguranta pentru tine. Carduri acceptate: VISA, MASTERCARD, DINERS, AMERICAN EXPRESS, JCB, DELTA / VISA DEBIT, VISA ELECTRON.

TRANSFER BANCAR
In cazul in care optati pentru plata prin ordin de plata (OP) va rugam sa adaugati si numarul comenzii dumneavoastra pe documentul de plata. Datele necesare efectuarii platii sunt: SC Optic ONE SRL, Cont IBAN: RO95 OTPV 2900 0131 6520 RO01 deschis la OTP Bank Romania.

LIVRARE:
- prin curier rapid TNT Express, costul fiind de 0 lei, termenul de livrare fiind de 24-48 de ore.

Cu alte cuvinte transportul este GRATUIT prin curier rapid TNT Express pentru orice comanda facuta de pe www.polaroideyewear.ro.

Daca ai nelamuriri sau intrebari, iti stam la dispozitie la telefon 0334.809.941 sau pe email la office@polaroideyewear.ro.